Även om vi i teamet på ABG Private Banking – vad det lider – också hoppas få njuta av sol, avkoppling och tid för nära och kära, så ligger vårt fokus på lanseringen av en av de största satsningar i ABG Sundal Colliers 40-åriga historia: ABG Private Banking! Det krävs en och annan byggsten för att etablera en helt ny privatbank, och utvecklingsarbetet fortlöper väl. 

Responsen hos våra prenumeranter av nyhetsbrevet Top Picks (du har väl signat upp?) under våren och i våra kundundersökningar har bekräftat vår initiala tes om att det finns ett stort sug efter investeringsidéer och obunden rådgivning. Och det leder mig in på slutsatsen som ni nog vid det här laget har hört mig säga några gånger: Vi är fast beslutna att bli Sveriges främsta private banking-leverantör genom vår idédrivna ansats! 

En viktig grundpelare i vår framtida rådgivning och investeringsprocess är tillgången till topprankad aktieanalys, som vi har på plats. I ryggen har vi en framstående nordisk investmentbank som regelbundet erhåller höga betyg i välrenommerade rankingar från institutioner som Prospera, Kapital, Extel, Institutional Investor och Financial Hearings. 

Allt detta erbjuds på en modern och lättanvänd plattform, byggd med den senaste tekniken och för dig som vill handla själv. Men på ABG Private Banking tror vi på det personliga mötet och erfarna rådgivare – det är helt enkelt så kreativitet frodas och affärer skapas. 

Ett sista tips: Utöver att varje vecka ta del av kunskap och investeringsidéer via vårt nyhetsbrev Top Picks, kan du skriva upp dig på vår Väntelista. Då får du möjlighet att bli en av de första kunderna! 
Skriv upp dig idag och ge dig själv möjligheten att få uppleva nästa generations private banking.

Jag önskar dig en riktigt skön sommar! 

Jonas Ingerdal Predikaka 

Head of Private Banking 

ABG Sundal Collier